humm..

Hejsan

Jag har nyss ätit mat. Och Jolinis ligger och sover.  Snart ska vi hem till oss igen. Då ska vi göra ossi  ordning och läman joline hos farmor och farfar sen så ska jag och mattias hem till mattias kompis sen så ska jag gå och hämta joline och gå hem sen :) 

I morgon så ska jag med Camilla till Farah, och sen så är vi bjuden på mat till mattias mamma och pappa! Mysigt! ihih.. 

Jagh ar faktiskt klippt mig i dag, lugg och allt! Det är lite ovant men jag är faktiskt väldigt nöjd! :) Kommer KANSKE bild sen om jag är snäll.. haha. Nu ska jag packa i hop våra saker och hämta min data. Ha det bra jag skriver kanske mera senare. Puss 

Böle

Hej på er!

Nu sitter jag i Böle. Joline ligger i vagnen och sover. Hon har varit vaken jätte mycket i dag så nu är hon en liten tröttis så hon sover som en stock! Inger och Janne är här och hälsar på, dom var bjuden på mat hit. Och det jag menar med "hit" är hos min mormor och morfar (min mamma och pappa och mormor och morfar har husen brevid varandra). Dom sitter just nu och tittar på Lets dance och jag tänkte att jag kunde passa på att sätta mig här och skriva några rader..

Jag tror faktiskt att min tatuering nästan är helt läkt nu, för det är nästan inga sårskorpor alls kvar nu! Skönt för då slipper man hålla på att smörja å greja hela tiden. Det är jobbigt för då kan jag inte lägga armen mot Joline, för det vill jag ju kunna. Men nu så kan jag alledes snart göra det! Hihi

Mattias spelar med Sebban eller han spelar nog med någon mer men vad jag vet så är det i alla fall sebban just nu. Då spelar dom i natt också så jag sover här i Böle. JAg längtar tills i morgon då jag kommer hem till min Älskling igen, för jag saknar han redan! ♥

Ni får ha det så bra. Vi hörs senare någon gång.
Kram

Stan

Hallå hallå

Nu har jag och Joline nyss kommit hem i från stan. Jag har varit med Amalia och hjälpt henne med att hitta en present till hennes kille. Sen så fikade vi på krokanen. Trevligt trevligt! Nere på krokanen så träffade jag mammas kompis Eva/Ewa.

Jag och Joline ska sova hos mamma och pappa i natt. Det ska bli mysigt, Mattias ska spela med Sebban så då vet jag att dom kommer spela i natt å så kommer han vilja spela så jag åker hem till Mamma och Pappa så han får vara lite ensam. Hehe.. 
 
Joline sov i alla fall till 07.30 i morse, så hon gav mig sovmorgon! Hihi hon är så duktig på nätterna. Men hon var sur i går och ville inte somna, men tillslut så somnade hon på min mage. Så i natt så fick hon sova med mig och Mattias i våran säng. 

Snart så kommer mamma och hämtar mig och Joline, hon kommer klockan 16.00! så jag har packat ihop kläder åt både mig och Joline för jag vet att det brukar hända lite olyckor när man har en liten Jolinis! Hihi.

Nu ska jag läsa bloggar! Ha det bra. 
Kramis 

Upp