Släktingar

Snart så kommer mina släktingar hit från Västerås (vi är i Böle nu). Det blir några stycken som kommer och det ska bli roligt att träffa dom efter som jag inte gjort det på FLERA år. Vi ska äta mat och så ska några sova här osv. Så det blir ingen uppdatering i kväll skulle jag tro. Men då vet ni varför i alla fall.

Ha det bra så hörs vi kanske i kväll eller i morgon.
Puss

Angående Jolines efternamn

Joline heter bara mitt efter namn (Eriksson) för att vi inte ville att hon skulle heta Eriksson-Olofsson för då hade det blivit så långt för henne att skriva sen efter som jag och Mattias inte kommer gifta oss på väldigt länge. Sen så ville jag ha mitt efternamn efter som vi inte är gift och jag får konstiga känslor och skulle hon ha hetat Olofsson skulel de inte kännas nå bra för mig. Och det var Okej för Mattias att hon heter mitt efternamn.

Jolines namn

Jag fick en fråga om Jolines namn..

Hon heter Joline Marie Eriksson, alltså mitt efternamn och mellan namnet är också efter mig. Om hon hade blivit en kille skulle hon ha hetat Milton Patrik Eriksson, då mellan namnet är efter Mattias. Vi vlade att skulle de bli en kille skulle han heta efter Mattias och om det blev en tjej efter mig.

Upp