Kommer inte ha internet!

Hejsan! De här blir ett kort och snabbt inlägg, jag och mamma håller p att rensar i lägenheten samtidigt som vi tvättar. och om inte jag har helt fel så kommer vi inte ha internet på någon dag men jag vet inte riktigt..de är sånt som visar sig. Men nu vet ni om jagi nte bloggar på någon dag så är det p.g.a internet!

Jag fick en fråga om Joline vaknar nå på nätterna, och Nej hon sover från ca 20.00 till 06.30. Så hon vaknar ingenting alls på nätterna. Ibland så händer det att hon sover på till 07.30!

Nu ska jag frosta ur frysen! Ha de bra. Hejdå.

P.S bilder på lägenheten kommer väl när vi har fått ordning :)

1 års förlovning i dag ♥

I dag så har jag och Mattias varit förlovade i ett år, tänk vad tiden går fort när man har roligt. Det var runt den här tiden som jag fick reda på att jag var gravid med Joline. Vi visste inte av det när vi beställde ringarna, men vi fick reda på den ganska snart efteråt. Jag kommer aldrig glömma den dagen jag fick höra av henne på ungdomsmottagningen "du är gravid" jag kände hur glad jag blev, tänk så mysigt tänkte jag. Och det blev det ju också, för nu har vi ju fått världens mysigaste och underbaraste lilla flicka! Mattias och Joline, Mitt allt! ♥

Jag sov hemma hos mamma och pappa i natt med Joline. Det vart lättast så efter som de är så enormt stökigt hemma hos oss nu efter som vi ska flytta i morgon, men vi flyttar även saker i dag. Vi ska få städa ur ett rum själv som vi kan ställa in kartonger i så vi hinner i morgon, för vi ska vara ute ur våran lägenhet klockan 12, men får inte nyckeln för än klockan 13, hur dom tänker vet jag inte.. Vart tänkte dom att vi skulle ha ja tex våran säng, Jolines säng, soffan matbordet osv osv i den där timmen? Aja nog om det. Mattias är på praktik, eller han har nog inte hunnit dit. Han går vid halv 9 typ efter som att han börjar klockan 9.

I går så fyllde min mamma år, Grattis till henne. Då vart det god mat som jag hade önskat någon dag innan, hehe. Sen onyttigt på det. Men när det är kalas så får man faktiskt. Jag ska vara duktig i dag faktískt, kanske ta en promenad med mamma och Joline. Mamma ska med mig hem, förj ag kan inte tvätta själv när det är mycket tvätt, mycket att bära plus Jollibolli så hon hjälper mig. Det är ju sista gången vi tvättar i den här tvättstugan ;)
Nu ska jag berätta vad mamma fick..
Hon fick pengar, Halsband där mitt, mina brorsors och min pappas namn var ingraverat, en middag, tatuering, blommor, örhängen och fina kort!

Jag gör ett försök till med att skriva blogg, men kanske inte lika ofta men men de får bli det som blir! Men jag hoppas på fler kommentarer då! annars så känns det som att ingen läser och är de då någon mening att ens skriva? Nej det är det inte, eller det ska vara då för att läsa det sen när man blivit äldre, för att se vad man har skrivit!

Nu ska jag ta och duscha, innan Joline vaknar för då ska hon äta och vi ska åka hem till mig skulle jag tro. Men ni får ha de så bra! Men förresten, är det någon som kan hjälpa mig med designen?! AKUT BEHOV! haha.

Vi får se hur det blir

Jag vet inte om jag har lust att blogga längre, vi får se.
Får man inga kommentarer så är det inte så roligt att skriva heller..

Sen så har jag nått som är hundra gånger viktigare, (ännu mer!) en Familj, som jag älskar mest. Så nu ska jag ägna all min tid åt den. Så en blogg pause blir det en stund i alla fall, men hur länge vet jag inte. Kanske slutar helt!
Upp