Snuttjullan sover

fint smeknamn Joline har va? ;) Våran lilla snuttjulla haha! Hon sover i alla fall, hon var vaknen är jag kom hem från Core men somnade strax efter. Så jag tänkte ta och kolla på film med Mattias eller så lägger jag mig i morgon är det skola! Jag var ju ledig i dag efter som att det är studie dag i dag. Det var väldigt skönt med en lååång helg.

Puss & Godnatt

Inväntar...

Nu har jag varit på Core så nu sitter jag i soffan och inväntar träningsvärken. På ett sätt älskar jag att ha träningsvärk efter som att då vet man att man har gjort något bra! Haha, men ändå är det dödligt jobbigt. Jag kan bara tänka mig hur jag kommer se ut i morgon när jag ska upp och ner för trapporna i skolan eller kliva upp från sängen när jag har brottom. Men vill man vara fin får man lida pin så är det bara.

Någon som tycker att det här är snyggt?!

Ska snart träna..

Nu har vi precis ätit, det blev makaroner och köttfärssås. Jag har minskat mina portioner så jag är inte särskilt mätt :p haha! Men jag blir det om typ 20 minuter. Om någon timme så ska jag iväg och träna Core med mamma. Det som jag får sån jävla träningsverk utav, herregud! Tur att det inte blir sååå mycket trappor i morgon i skolan ;)

Upp