superskalarn!

Det gick bra hos kiropraktikern men det gjorde ont som fan. Kändes som att han bröt nacken på mig två gånger om! Sen så tröck han på vissa ställen så jag kunde ha sparkat till honom :) haha aldrig mer säger jag!

just nu så är jag och J hemma hos mina föräldrar och hälsar på. Jag har övningskört massor och just nu så har jag precis skalat äpplen till äppelkaka och till vi ska frysa in. Nej nu ropa mamma att jag måste skära mera! :) haha hejdå!

rorriiiiii!

Nu sitter jag och J i soffan och kollar på rorri racerbil (Stavas?) hon äter macka och kastar böcker och tofflor på mig... Snart så kommer pappa M hem på lunch :) Och efter det så kommer morfar Malte hit och hämtar mig och J så ska vi åka till nått ställe typ alfta eller arbrå skit i samma ser typ lika ut båda två. Men vi ska till Kiropraktikern i alla fall!

Vi hörs senare om jag överlever ;)

to do..

Ja, för första gången (tror jag?) så har jag hjärnsläpp när jag ska börja mitt inlägg. Men så blir det ibland. Vi har iallafall nyss kommit hem från J:s farmor och farfar. Vi har varit där och kollat på fångarna på fortet och rena rama rolf eller vad det nu heter. Nu har vi fyllt i lite papper och sånt så nu ska vi lägga oss eller jag har redan lagt mig, M är hos sina föräldrar och tar någon "medicin" som han glömde. Förresten så har jag fått en tid hos en kiropraktiker i morgon klockan 1 som ska se vad det är som spökar med min rygg. Det gör då jävligt ont ibland, långt ner och ilar ut i benen ibland?!

Jag måste göra en liten "kom-i-håg-lista" här nu annars kommer jag totalt glömma bort massvis med saker..
Tisdag: Dagis kl: 9-14, kiropraktiker Kl: 13 & Tvättstugan Kl: 19-22
Onsdag: Dagis Kl 9.14, Städa
Torsdag: Ringa samtal ang möte.
Fredag: Gävle kanske och packa LADDA KAMERORNA! Storebror blir 22år :)
Lördag: EGYPTEN, wohoo!

Upp