Borta hela dagen

Vi har inte varit hemma nå på hela dagen. Först så har vi varit hos Annelie och Tommy, sen så åkte vi till Böle och åt middag så har vi klippt håret på Mattias och Carro. Sen så har vi kollat på bandy och bollnäs vann med 6-3 så nu står det 2-1 i matcher till bollnäs. Sen nu så kom Annelie och Malin hit :) Vi ska snart ta och dra oss hemåt för Joline ska äta och så börjar hon bli en trött liten flicka..

PUSS

I know..

jag har varit en dålig bloggare idag! men jag har inte hunnit med bloggen idag. Först så klev vi upp vid klockan 10, sen efter det så gjorde vi oss klar, åt lunch och så. Sen tog jag Joline i vagnen och gick till affären medan Mattias tog bilen till hans föräldrar så handlade jag lite godis och sen gick jag och Joline till Annelie & Tommy. Vi har varit där hela dagen, vi har ätit middag med dom, kött och potatisgratäng.. mhm så gott det är!

Sen har vi även skjutsat hem simon, för vi gav honom en biljett, han och Mattias ska på tranan den 13 mars (tror ja de var) för då spelar mustasch där :) Synd att jag inte kommer in! men men jag får ha en myskväll med Jolinis mysigt att vara själv med henne♥ jag är inte det ofta.

Nu ska jag ta och kika allt som jag inte har kollat igenom i dag! PUSS

F R E D A G

VI har haft en jätte bra dag i Gävle. Jag köpte lite saker, presenter, saker till Joline och till oss. Bilder kommer väl sen nått tag.. har inte tid nu i alla fall. Hörs i morron! Pujss 
Upp