Så här har vi haft det när vi inte har hunnit blogga..

Igår så han jag inte med bloggen! Men de var pga att det var fint väder och sen så åkte vi till Hudiksvall och hälsade på J:s farbror Marcus och hans tjej Lina! Så fint dom har de där borta :) Sen så på dagen så var jag och J hos J:s farmor och farfar och hälsade på, vi badade och myste.

Nu i dag så har vi bara uträttat massa ärenden, vi har varit och fixat pass till mig och J. Sen har M beställt nytt visa kort efter som har har haft sönder sitt. J & M har fått sprutor inför resan. Så nu är allt klart, tror jag? jag hoppas att vi inte har missat något nu men de tror jag inte.
Nu är vi hos J:s farmor och farfar och hälsar på. Förresten så har det åskat här och sånt gillar vi :D
Pusss

Mys dag

Nu så har jag packat allt i vagnen så ska jag bara invänta solkrämen till Joline som hennes farmor skulle komma med! Sen så ska jag och Joline gå ner till Långnäs och leka i lekparken där :) Vi har packat med oss lunch, saft och kakor! Mysipysi

hämta J snart

Snart så har vi tvättat klart (äntligen!), vi har haft tvättstugan mellan 19 och 22. J har varit hos mina föräldrar undertiden för att tvättningen skulle underlätta och för att hon skulle kunna leka och busa utomhus osv. Sen vill hennes mormor och morfar vara med henne :) Snart så ska vi hämta henne efter att M har varit ner och hämtat upp tvätten! Jag tänker nog tjuva med mig majskolvarna som finns i böle som vi glömde när vi skulle grilla!

PUSS & GODNATT..
ja jag tänker lägga mig efter det!
Upp