Grillnatta 2012!

Ja nu så har årets Grillnatta varit. Vi hade Amanda Fondell här som artist! Det var hur mycket folk som helst, så det var inte det allra lättaste att kunna komma fram med barnvagnen precis. Men ja iallafall så fick J en ballong och godis och så åkte hon massa karuseller. Känns nästan som man är där mest för att kika på lite folk och bara vara typ. Mysigt hade vi iallafall.

Ja då var det måndag igen

Som jag brukar tänka, varför är det så kort mellan fredag och måndag, när det är så långt mellan måndag och fredag! hahaa.. Ja men iallafall så är pappa M iväg och jobbar, han slutar kl 17. Jag och barnen har en mysdag, vi kollar på Robin Hood alla tre. J är sjuk, hon har feber. Hon sa till mig i morse att hon kände sig sjuk och det hade hon alledes rätt i. Så ja en hemma dag blir det med massa mys iallafall! Lilla Millepille har nyss ätit en tallrik gröt och efterrätt på det. Gröt är stora favoriten det! Jag har jobbat i helgen och ska även jobba helgen som kommer. Just för att ja inte vill jobba när M har semester. För han jobbar bara den här veckan ut och sen så!

Söndagsmys! (massa bilder)

Idag så har jag spenderat dagen på att jobba mellan 7.00 och 15.00. Sen när jag kom hem så kom mina föräldrar hem med J (hon hade sovit där). Sen ja var vi hemma, åt middag, kollade lite på film osv. Sen så bestämde vi oss för att gå ut, så vi gick ner till Karlslunds badet och lekparken där. J badade fötterna och sprang fram och tillbaka i vattnet, sen så gick vi till lekparken där det vart massa bus, sen så avslutade vi det hela med att gå på preem och köpte lite glass som vi åt på vägen hem. J var så duktig och gick hela vägen, lilla M sov i vagnen så snällt han så. 
Upp