Guldbröllop!

Min mormor och morfar har vart gifta i 50år! Vi var i Böle och firade dom, vi hade en jätte trevlig kväll. Vi åt god mat, lekte lekar mm. Grattis igen till min kära mormor och morfar ♥ Jag hoppas ni hade en fin dag!

Farmor och Farfar!

Efter att jag och J hade vart på Långnäs så åkte hela familjen till barnens farmor och farfar och hälsade på. Vi kollade på animerade Tintin i 3D och sen så åt vi middag där, skit gott var det! Även barnens farbror Marcus var där. Vi kom hem för ca 1½ timme sen och nu ska jag kolla lite på one tree hill när barnen sover och i morgon så ska jag jobba!!

Lek på Långnäs!

Idag så åkte jag och J ner på Långnäs och lekte där med Carro, Melizza, Helen, Ellie och Lea. Sen kom även Fredrik och hans flickor dit. Roula och Celine var där dom också och det tyckte J var jätte kul, hon lekte massa med Celin och lossades inte höra mig när jag sa åt henne att vi skulle åka hem, lill snuttan! Helens dotter Lea är 2år gammal och J såg att hon var mindre så hon ropade liksom på lite mer "bebis språk" på Lea, sen gungade dom tillsammans och Lea satt i Js knä. Lilla M var hemma med pappa han!
 
Upp