Lilla millepille då..Ja.. det här med att sova i sin egen säng är inget som är populärt för lilla M.
Han vill helst sova i vagnen och fick han bestämma helt själv så skulle han sova på mig. Han är en riktig liten mammgris! Jag och pappa M har nu någon kväll försökt få honom att somna i sin säng, men det går icke! han gallskriker så han blir alledes röd den stackarn. Jag vet inte varför han vägrar, vi lägger dit allt möjligt så det är i princip identiskt med vagnen men NEJ. och somnar han så vaknar han efter några minuter och gallskriker igen, det finns inget mellan läge på honom utan det är ge allt eller inget. Jag tror inte det är det att han vill bli gungad heller för han kan ju somna i vagnen utan att vi gungar honom så då borde han ju kunna somna i sängen också tycker man ju...

Någon som har nå tips eller..?
Ja, han ligger och sover i sin vagn nu, vi gav upp!!

en dag på stan med mor och barnen!


min söta lilla familj

idag så har J vart på dagis, sista dagen faktiskt på ganska länge. Hon har sommarlov nu, ända fram till 1 september. Dom har så på hennes dagis där hon går att dom som är 15timmars har sånt långt lov. När J slutade så åkte vi till Bölecity och hälsade på. Sen så åkte vi upp på stan med mamma och kollade på lite saker. Jag letade kläder till dopet men jag tycker att jag ser ut som en överviktig padda i allt. Men jag hittade ett par Lee jeans som jag fick utav min kära mor♥ J fick stumpbyxor av mormor som hon ska ha på dopet. Både J och M var så duktiga i affärerna, M vart lite trött så mormor Åsa bar omkring på honom en stund. J var så duktig att hon fick pepparkaka inne på JC ;)

Sen ja hemma här har jag inte gjort ett dugg faktiskt, jag har ingen ork känner jag! skulle egentligen städa men det orkar ja verkligen inte göra. Städdag idag ju..

Svar på kommentar..

Kommentar:
Hej!
Jag är 21 år och jag och min sambo är inne på 6:e försöket. Ska kanske börja plugga till hösten.En yrkesutbildning som är 1,5 år. Vet ej om det hunnit "blivit nåt" tills dess. Men om det har det, har du nå tips? Och vad var det "jobbigaste" med att bli mamma så tidigt?

Svar:
Hej! Oj vilken svår fråga..
För det första så tycker jag att du kanske borde gå utbildningen först och sen satsa på barn. För det är mycket lättare att göra så. För om du blir gravid och går utbildningen så hinner du inte klart den, om du inte kan läsa den på distans då men då gäller det ju att man klarar av det samtidigt som man har en liten bebis. Jag själv fick J när jag gick på gymnasiet. Men jag hoppade liksom inte av utan jag pluggade hem i från och ibland var J med mig i skolan. Men jag hade väldigt tur med mina lärare som ställde upp jätte mycket. Det var vissa i min skola som i princip inte fick gå kvar i skolan när dom fick barn. Så jag hade en väldig tur. Eller så gör du så att du väntar med utbildningen och gör den sen när barnet har blivit större. Men jag hade försökt fått gjort den på distans om jag vart gravid och började utbildningen.

Det jag tyckte var jobbigaste med att få barn tidigt (16år) var att man vart "dömd" utan att få visa att man kunde. I vissa människors ögon så fick man inte ens en chans. Sen var det väldigt jobbigt när jag och J var på stan med min mamma och folk som vi kände kom fram och frågade min mamma hur det gick osv fast jag stog brevid. Men då kunde min mamma säga "fråga henne själv, hon står ju här". Det var som att dom inte trodde att jag kunde prata typ, eller att mamma tog hand om J. En annan sak som inte är så jätte hemskt men jag tyckte att det var jobbigt, var att jag kunde inte stå som typ förmyndare på banken till J, för jag inte var myndig själv. Så sånt fick M stå på efter som att han var myndig. Jag minns när jag, M, J och våra mammor var på en affär, så kom det fram en gubbe som jag och min mamma känner. Så sa han "men vad roligt, Grattis!" så pratade han till mig när han pratade om J. Jag sken som en sol när jag gick ur affären, för han vände sig till mig och inte till min mamma!
Upp