Barndate hos Carro

Idag så har jag vart med Carro och Melizza i princip hela dagen. Jag åkte dit efter att vi lämnat J på dagis och M på jobbet. Sen så kom Camilla och Milia dit också. Sen så åkte jag iväg och hämtade J på dagis vid 11 tiden, så åkte vi tillbaka till dom då. Jag lämnade lilla M med dom undertiden. Sen så busade vi runt med alla ungar, J bjöd oss på massa frukter som hon hittade i Melizzas rum (nej hon har inte rutten frukt i sitt rum, de va leksaker!!). På vägen hem så hämtade vi upp pappa M på jobbet, så åkte vi ner på stan och köpte en hjälm till J på intersport som hon ska ha på dagis.

Lagat barnmat

Nu ikväll så har jag vart hem till Mogge och Carro och lagat barnmat åt han här ovan.. Jag åkte själv, så barnen var hemma med pappa. Vi gjorde tre olika maträtter, köttbullar med makaroner och gräddsås, köttfärssås och makaroner, korvstroganoff och ris. Jag tyckte att det vart riktigt gott och bra så jag hoppas dom små gillar det också. Det vart några burkar iallafall, men vi ska laga mer någon dag, då blir det nått med lax och kyckling tror jag.
 
Just nu så sitter jag och M i soffan och funderar över julklappar och presenter. Det är så svårt att veta hur mycket man ska köpa för! Ja, hur mycket är "rimligt" att köpa för, till varje barn?
Upp