Jag är så lycklig med dig ♥

Jag och M för snart 5 år sen. Jag kunde aldrig tro att jag skulle stå där jag står idag. På bilden är jag 15år och M är 17år. Vi hade ganska nyss "blivit tillsammans", jag vet att vi sitter på golvet utanför mitt rum när jag tar den där bilden. Vi hade inte en aning om vad som väntade oss! 
 
Jag är så glad och lycklig över det liv jag har och lever idag, jag skulle aldrig i livet vilja byta bort det. Idag är jag 5 år äldre, jag är 20 år "gammal". Men lika löjligt kär som jag var när den där bilden togs. Idag så står vi här, med jobb, eget boende, 2 underbara barn och vi ska gifta oss om ca 2½ månad. Våra barn kunde inte ha en bättre och finare pappa än du! Tillsammans så är vi oslagbara, Family are forever!
 
Jag älskar dig M, flera hundra miljoner varv runt månen ♥ 
A L W A Y S  A N D  F O R E V E R

Våran söndag i snabba drag..

Idag har jag jobbat som ni säkert redan visste. Jag jobbade 7-11. Sen efter det så åkte jag hem, Mogge, Carro och Melizza kom hit och hade köpt godis till J när dom hade åkt båt. Sen så åt vi lunch som vart rester från i går. Sen så gjorde vi oss i ordning så åkte vi till Ms föräldrar där vi var bjuden på middag. Gottans var det. Sen så busade J runt med sin farbror Marcus. Lilla M vägrade sova så han var övertrött och vid varje tillfälle vi skulle äta så fick han utbrott. På vägen hem så somnade båda barnen i bilen iallafall. 
 
Nu ska jag och min stora kärlek se en film ♥
Om det är någon som har tips på sidor med fina underkläder så kan ni slänga in en kommentar!
 
 

hemma från jobbet!

Godkväll!
Jag har för en liten stund sen avslutat kvällens jobbpass. Påvägen hem så åkte jag in på ICA och köpte lite gott till mig och mitt hjärta. När jag kom hem så möttes jag av en trött liten J som längtat efter mamma♥ Men efter lite kvällsfika plus en ariel och blunder tatuering så vart det hela mycket bättre och jag la henne. Mammas lillsnutta! Det känns i mitt knä att jag har gått mycket idag, men det är faktiskt värre i fötterna! Strax innan jag skulle iväg och jobba så var jag ute på en PW på strax över en halv mil, plus jobb där man springer runt hela tiden på det. Så det är inte så konstigt att det känns.
 
Nu ska vi mysa ner oss i soffan, innan det är läggdags för oss också. I morgon är det jobb 7-11 för mig och sen är vi bjuden på middag hos svärföräldrarna :)
 
Åh vad jag älskar min M, min blivande man!! ♥ och våra fina barn såklart
Upp