Full fart!

Efter jobbet idag så åkte jag hem direkt och där var barnen, M, mamma och Melizza. Jag och mamma gick med barnen till lekparken och var där ett tag. Sen så var min mamma tvungen att åka och jobba och M hade åkt och kollat på en båt. Så jag var hemma med alla tre barnen för vi var barnvakt åt Melizza. Sen tog jag med mig dom och gick till Ms föräldrar  där vi var bjudna på middag. Sen så kom Mogge och hämtade henne där och vi åkte hem strax där efter. Nu så ligger lilla M och sover. Pappan i familjen är och grejar med en båt. Jag och Jonis kollar på tv vi! Full fart hela dagen har det vart :)

Firat storebror 25år!

Igår så var vi i Bölecity och firade min storebror Mattias som fyller 25år. Egentligen så fyller han inte för än i början på september men han hade kalas nu. Jag och min bror och våra familjer gav honom gemensamma presenter. Han fick pengar, ballerinakakor (han önskade sig det när han var liten haha), choklad och en ring utav oss.

Tillbaka till verkligheten igen!

Ja då var det dags att ta tag i den riktiga vardagen igen. Barnen börjar på dagis i morgon igen efter 5 veckors sommarlov. För J är det hennes sista år på dagis som gäller för nästa år så börjar hon skolan! Gud vad tiden går fort nu kände jag. Jag hoppas att det går bra för barnen i morgon, det är M som ska lämna dom. Men det ska nog gå bra! Dom går bara 4 dagar den här veckan. Jag och M jobbar på som vanligt vi. Jag har 3 av 7 arbetsdagar gjorda sen får jag gå på tre ledigt ;)

Upp