Cruising på stan

I lördags (27/7) så vart det cruising här i Bollnäs. Jag och barnen var ner på stan med Therese och William. Vi åt först middag på Akropolis med mina föräldrar. Sen gick vi runt med pojkarna, lilla M tyckte att det var väldigt spännande med alla bilar. J åkte runt med mina föräldrar i chevan. Vi hade lite otur med vädret, det kom några skurar då och då. Efter ett tag så kom papporna och hämtade barnen så mammorna kunde va själva. Så då åkte vi en sväng med mina föräldrar och sen så åkte vi hem.

Full fart!

Ja nu har jag precis rivit av ett 10½ timmars arbetspass, skenat som en dåre känns det som :) haha! Har knappt träffat familjen idag känns det som. J sover hos farmor och farfar, M sov när jag kom hem och min stora M mötte jag i dörren när jag kom hem för då skulle han iväg och fiska. Ja de va familjelivet det! haha.. I morgon är det bara på't igen bara. Vilken tur att jag tycker om mitt jobb! :) 
 
Jag och mamma har nu bokat hotell å så i Stockholm för massa shopping, mor och dotter tid och massa mys! Som jag längtar. Vi åker till Stockholm varje år tillsammans. Förra året vart det en natt och sen när vi kom hem med bussen till Bollan igen så kom dom och kidnappade mig för då var det dags för möhippa! I år så åker vi i September :)
 
Nu ska jag ta och se på film. Det blir antingen män som hatar kvinnor eller så ska jag kolla på O.C. Jag har inte bestämt mig riktigt än..
 
 

Middag hos mormor och morfar

Ikväll så har vi vart på middag hos min mormor och morfar i Bölecity. Min mamma och Melizza (brorsans barn) var också där och åt. Vi åt ute med sånt där stekbord. Sen kom Mattias och Linnea dit också, J vart överlycklig när Linnea kom, haha :) J stannade kvar i Böle med dom och skulle sova där. Jag och M kollar på Wallander nu och lilleman sover.
Upp