Gott nytt år!

Jag vill önska er alla ett gott nytt år! Vi har spenderat nyårsafton här hemma hos oss, vi åt en otroligt god trerätters som jag och M lagat tillsammans. Barnen gillade det också. Sen har vi skålat med pommac och J vart alldeles förtvivlad för hon trodde de va dricka för vuxna, haha! Så har vi eldat med tomtebloss, spelat Bingolotto med 100kr i vinst! Och sen har vi vart ute och åkt ca 1 timme med bilen och kollat på fyrverkerier. Nöjda och glada barn så somnade dom nyss, ganska precis innan 12slaget! Rekord för lilla M tror jag.

Ha en fin start på det nya året, bara du själv som kan avgöra hur första sidan i ditt nya kapitel ska vara.. :) 
På förr..

Jag har plockat och donat lite här hemma igen. Har dragit ihop en carbonara till middag, de va äckligt tyckte lilla herrn i huset. Aja kan inte passa alla jämt som min mamma brukar säga. 

Pappan han bara hem och äta innan han skulle iväg och träna innan jag ska iväg på jobbet för att spendera natten där. Barnen leker affär på övervåningen men lilleman har paus och gosar med mamman. Vi lyssnar på dia psalma som mamman jämt lyssnade på förut. 

Nu ska ja göra matlådor.. Men inte direkt peppad för det måste jag erkänna. 


Fullt ös helatiden!

Jag och barnen har haft en fullspäckad förmiddag! Jag ska jobba natt nu inatt, så jag börjar jobba 20.45 till 07.00 i morgon bitti. Så jag har förberett allt till vår middag i morgon, förrätt, efterrätt och snittar. Vi ska äta plankstek så det gör vi i morgon. Jag har även gjort lite matlådor med kyckling och lax. 

J har städat lilla Ms rum med honom. Hon tycker det är roligt att Plocka och greja. Jag har pysslat med tvätt och sånt där tråkgöra så man slipper sånt i morgon när man bara vill mysa på! 

Nu ska vi strax äta lunch, barnen "ska bara" bygga klart med kaplastavarna. Haha
Upp