Friday night

Ikväll har min mamma vart hit och ätit middag med mig och Mattias. Barnen åt middag innan oss idag. Dom är inte så förtjust i lax. Jag gjorde en laxpasta. Aldrig gjort den jag gjorde idag men den vart helt okej. 


Sen har jag hjälpt Joline att fixa sig inför discot på skolan. Hon var där mellan 18 och 20. Lämpligt när dom har det på skolan och vi bor bara någon minut där i från. Hon hade haft en bra kväll! 

Nu ligger hela familjen i soffan framför lets dance, tur vi köpte stor soffa haha! 

Sjukhus besök igen

I natt så har penny hostat nästan hela natten. Jag och Mattias har sovit i omgångar typ. En jobbig natt för lilltjejen. Hon åt vid 04, hon som aldrig äter nattetid annars. Jag kontaktade BVC för nu har hon hostat en vecka. Vi fick tid på jouren och vi fick komma in direkt för att vi inte skulle smitta någon med vattkoppor i något väntrum. 


Vi hade en jätte bra läkare som var noga och hon ringde och rådgjorde med en barnläkare just för att hon är så liten. Sänka och syresättning var bra, dom tror hon får hosta pga snoret som rinner ner bakvägen. Vi skulle ge henne mycket koksalt. Läkaren ville att vi skulle räkna hennes andningsfrekvens under några dagar och se om det ökade eller låg lika. Ökade det så skulle vi höra av oss lika om hon fick feber eller allmäntillståndet blev sämre. 

Efter vi vart på sjukhuset åkte vi till mina föräldrar och åt lunch. Sen gick vi ner till min mormor och morfar och hälsade på en stund in vi for och hämtade Joline på skolan. 

Kalas i Böle

Nu har vi kommit hem från kalaset/middagen i Böle. Jätte god mat fick vi och go fika på det. Milton stannade kvar hos mormor och morfar över natten. Han skulle sova där med sin kusin. En jätte trevlig kväll har vi haft. 


Flickorna sover sen ett tag tillbaka, Mattias kollar på Walking dead och jag streamar lite olika program på tvn. 

Upp