Men Nuså!

Idag har jag slängt mina jobbarkläder i tunnan på jobbet för sista gången på några månader. Jag är nu mammaledig fram till januari! Så underbart. 


Jag känner att det här kommer bli en bra sommar. Altanen är byggd, vi har planerat lite små saker vi ska göra hela familjen, en ny barnvagn är på ingång som vi kan ta många promenader till stranden med hihi. Milton fick sommarlov idag, Joline har 7 dagar kvar i skolan innan hon också får sommarlov och ja är ledig!! Mattias har semester i juli. Det här kommer bli kanon! 

Just nu så ligger penny och sover. Hon somnade för ett tag sen. Det är skönt att hon somnar i tid, så har vi kvällarna "fri" med Joline och Milton. Hon somnar vid 19 tiden oftast. Milton ligger och kollar på smurfarna han, det är favoriten just nu. Den ska han alltid se!

Joline och Mattias är iväg på träning. Joline på friidrott och Mattias är på gymmet. 

Måndag kväll

Nu ikväll har vi vart på avslutning på dagis. Barnen sjöng så söta sånger. Sen åt vi mat, vi hade med oss pastasallad. Sen lekte barnen med alla kompisar. 


Påvägen hem handlade vi, jag köpte kläder åt penny utav en tjej, och så svängde vi in till barnens farmor och farfar. 

Så tog vi en liten promenad hemma, jag plockade lite liljekonvaljer. Milton var sur för han skulle inte cykla för han tror det är spindlar på den. Fast vi och han själv har tvättat av den. Han gick mest och skrek på Mattias. Han var trött ikväll lilla mille. Joline tog en sväng på cykeln hon.  

Helgen

Jag har jobbat hela helgen när det har vart kanonväder. Men det har gått bra. Lite dåligt med sömn har det blivit så jag är lite trött. På lördagen jobbade jag 7-16, när ja kom hem så åkte Mattias direkt iväg på firmafest. Jag och barnen åt tacos och satt ute i solen en stund innan vi myste ner oss framför rädda Willy 

Sen på söndagen så jobbade jag 8.30-21, dagen gick väldigt fort. När ja skulle hem så blev det världens oväder. Det åskade och öste ner regn. Ja halvsprang till bilen men blev dyngsur ändå. 

Idag är jag ledig, ja ska snart göra i ordning vår sallad som vi ska ha med oss ikväll till avslutningen för dagis. Ska bli mysigt! Vi ska även en sväng till tippen idag. 

Upp