Mysigt

Att vara mamma är de bästa som jag var varit med om, även om jag inte varit det speciellt länge men jag känner hur mycket jag älskar det! Joline är de finaste och underbaraste som jag har lyckats med här i världen. I morgon så blir hon redan 1 vecka gammal, tiden går enormt fort tycker jag. Jag förstår inte hur människor kan skriva och klaga på dom som är unga mammor, säger att dom är dåliga mammor, och att dom missar sin ungdom... men vad är det som man missar?! Jag kanske inte hinner träffa mina kompisar lika ofta, men jag får något så enormt fint, en familj! <3 Till er som klagar på oss unga mammor, hur hade ni själva varit som ungmamma eller ungpappa? Tänk er för innan ni säger något tycker jag!

Mattias och Joline är så söta, Joline sitter i Mattias knä! :') Mina Älsklingar! ♥ Jag har nyss ammat Joline och hon är så duktig, mamma är stolt över dig gumman! 

I morgon så ska vi gå till Jolines Gammelfarmor Inez och lämna ett kort på Joline. Hon har inte hunnit träffat Joline än. Sen så ska vi gå hem till Mattias mamma och Pappa och vara där på nyår! :) Mina föräldrar är i Los och firar nyår där :)

Nu ska vi se på en film. Ni får ha det så bra, Gott nytt år! 

 

Upp