Ligger i sängen

Just nu så ligger jag i sängen med mina älsklingar. Joline har nyss vaknat så jag har varit och hämtat hit henne till vårat sovrum. Jag brukar göra så när hon har vaknat. I dag så var det bara bra att hon vaknade lite tidigare än annars. För så blir det bättre med mattiderna.

Jag måste bara berätta vilken klant jag är! I går var vi ju och gymmade, Mogge och Carro var barnvakt. Och så när vi kom hem så ville jag duscha så gjorde jag de, jag skulle även raka benen, men så klart så ska jag göra illa mig! Jag råkar skava av de yttersta skinnet på två ställen på benen och det gjorde så jävla ont, det sved som en galning, speciellt när jag skolade vatten på det. Och det svider fortfarande! Jag hoppas det går över tills i kväll.

I dag så ska jag gå till Carro och hjälpa henne att locka håret. Min mamma och min andra bror Mattias ska dit och äta mat med mogge och carro  idag. Men Joline ska med dit efter som att min mamma ska vara barnvakt till i morgon. För vi ska hem till en kompis och grilla med massa andra. Och det ska nog bli roligt.

I går kväll innan vi skulle sova så kollade vi på Benjamin Bottoms Otroliga liv eller vad den nu heter, men jag somnade så klart så jag missade ju slutet. Så jag tänkte se klart den i dag. Och nu så kom jag på att Therese skulle ju komma hit i dag och ta med sig filmen Harrys Döttrar och jag hoppas min lilla blondin kommer i håg det nu då, haha!

Aja, vi hörs sen, uppdatering kommer väl under dagen, men det blir lugnt mot kvällningen.
Upp