Gott nytt år!

Nu är vi alla tre nyårs fina! Om en liten stund kommer mina föräldrar och hämtar upp oss så åker vi vidare till min farbror Micke och hans Ulla! det ska bli så kul så. Joline sover med sin mormor och morfar inatt. Nu hinner ja inte skriva mera, puss & kram!

fixar mig lite

Nu på morgonen så har jag duschat, rakat benen, smörjt in hela kroppen, tvättat håret med mitt nya schampoo och balsam som ska göra håret rakare och inte lika fluffigt. Det hjälpte faktiskt men det vart inte spikrakt, lite mindre lockar blev det så nu är det inte lika mycket jobb när jag ska platta håret.

Klar.. sen är jag generös utav mig också..

Nu så är naglarna klar, det blev inte som jag tänkt mig men det blir det aldrig, haha! Jag tänker inte ta kort på dom ialla fall det är dom inte värd. Men jag är ialla fall generös och bjuder på en bild sen vintern 2007 dvs 2 årsen, då jag träffade Mattias. Det ser ut som att jag har röda ögon, blixten på kameran som gör det. Eller har jag kanske röda ögon? ;o

Jag längtar lite smått till i morgon, det är ju självaste nyårsafton. Först så ska jag och min lilla söta familj hem till min farbror och hans Ulla, mina kusiner också förstås! Där ska vi äta mat och vara en stund. Sen så ska jag och Mattias åka vidare, men vart vet jag inte än det vart nå konstigt. Skit i samma. Joline ska i alla fall sova hos sin mormor och morfar i morgon.

Nu har jag bestämt att jag och Mattias ska se på en film. Jag har även bestämt att jag ska bestämma film och det blir en tjej film i alla fall, hihi! Så Godnatt och Sovgott, Puss
Upp