Kanon fint väder!


Idag så är det kanon fint väder här i Bollnäs! Just nu befinner jag mig hos mina föräldrar och bara myser med lill hjärtat mitt ♥ Det är 29.3 grader i skuggan! Det är så skönt att man jobbar kväll sånna här dagar iallafall. Igår kväll så passade jag och M på att slipa och spackla inne i sovrummet så det börjar hända lite grejer där också. Vi ska nog slipa och spackla resten ikväll.

Såhär ser vårat fina sovrum ut just nu..(dålig bild)

Klent med uppdatering nu ett tag igen..

Det är lite klent med uppdatering nu för tiden. Men både jag och M jobbar heltid så jag hinner liksom inte med. Just nu så har J semester med sin mormor & morfar, så hon är med dom och myser för fullt! Dagarna rullar på som vanligt med jobb och vardags saker!

Här om dagen så var jag på stan och akut handlade lite saker åt J som hon var i behov utav. Hon fick två par shorts och två par sandaler, ett par gladiator sandaler och ett par mer lek sandaler. Det är så roligt att handla saker åt henne nu efter som att hon är själv med och bestämmer färger/modeller osv.

Sen ja så har jag försökt att tänka ut lite saker som jag(vi) ska/vill göra under året. Men jag har försökt att tänka på att man inte ska planera allt för mycket utan ta dagen som den kommer. Vi har ju en del att pyssla med hemma också efter som att vi renoverar i två av rummen hemma. Men iallafall så ska vi göra ett besök på Furuvik och det gör vi nu till helgen. J åker dit tidigare med sin mormor & morfar för dom ska sova i husvagn där. Jag och M kommer upp över dagen. Sen så har vi en resa bokad i slutet av året också. Men sen har vi inte så mycket mer planerat faktiskt. Det känns ganska skönt på ett sätt att inte ha det. Man vet aldrig vad livet bjuder på för spännande saker :)

- Dom bästa jag vet


Midsommarafton! (bilder)

Våran midsommar har firats med nära och kära. Jag har även spenderat 5 timmar på jobbet ikväll. Jag bjuder på lite bilder från dagen. Trevlig midsommar på er!

Upp