BVC med J, 4års kontroll

Nu har jag vart iväg med J till BVC i snökaoset! Vi lämnade av lilla M med morbror Mattias (hans gudfar) och tant Johanna. Förra gången (120220) så var hon 102cm lång och vägde 14275gram. Nu vid 4års kontrollen var hon 109cm och vägde 15.8kg. Dom kollade även syn, färger, tal, hur hon ritar osv. Allt var bra och hon pratar väldigt bra och rent. Så det är vi så nöjda över. Våran duktiga J!

Torsdagen den 29 November 2012.

Ja tänk att snart så är November månad över och vi kliver in i December. December är enligt mig den bästa månaden på hela året! I år är det ännu mer speciellt med tanke på att vi gifter oss också, 9 dagar kvar ♥ Tiden går så otroligt fort!
 
Idag så har vi sovit ganska länge, skönt var det ska ni veta. Pappa M har jobbat som vanligt. Han kom hem på lunchen och åt med oss. Sen så åkte han och då kom min mamma hit och passade barnen för jag var iväg på gymmet i en timme ungefär. Det känns att min träning har gett resultat för nu har jag fått ökat på mina vikter så det känns ju bra! När jag kom hem så plockade jag lite här hemma, lilla M sov middag och J lekte. Sen kom pappa M hem tidigare för han skulle iväg på julbord med jobbet. Så då kom han med mat till mig och J. Sen åkte han vidare igen när han gjort sig klar. Då tog jag barnen i bilen och åkte till affären och storhandlade, köpte även lite gott till mig och J. Vi träffade även på barnens farmor och farfar på ICA och en saknad klasskompis, Myran! När vi kom hem så hade klockan sprungit iväg, så jag gjorde i ordning lilla M för kvällen och gav honom välling, så dukade jag och J upp med massa gott i vardagsrummet och tände ljus. Vi kollade på Ice Age 4, det är så roligt att man kan göra sånt här med henne, nu när hon har blivit så stor! 
 
Nu har jag precis nattat J också, kollade även till lilla M och han sov så sött så. Så nu ska mamman kolla lite på andra avenyn och njuta av tystnaden och lugnet ;)
 
Våra två busiga, bråkiga och alldeles underbara barn, tänk vad vi älskar er! 

Kalender jakt

Vi har sen länge bestämt att J skulle få Friends adventskalender. Men vi har  väntat lite med att köpa den. Men så idag när vi ska ner på stan för att köpa den så finns den såklart inte någonstans i stan. Det slutar med att jag får ringa till barnenshus i Söderhamn (4 mil bort) och kolla om dom har den. Som tur var hade dom den så jag och M har vart till Söderhamn fram och tillbaka nu ikväll. Barnen var med farmor och farfar. I Söderhamn så vräkte snön ner, så då hoppades vi på att det skulle se lika ut i Bollnäs, men nej där snöade det inte ett dugg. Tråkigt nog. Sen så skulle vi även köpa kalendern till TV och Radio. Med våran tur så var den slut överallt eller så fanns den inte. Tillslut så hittade vi den på Coop. Så nu har hon kalendrar så det räcker och blir över, hon har 4 st här hemma, haha!
 
Nu så sover båda ungarna gott för natten. Jag och M ska se på Stalkers.
10 dagar kvar.. ♥
Upp