Kvällsmys!Vi har lånat hem två barstolar för att prova om dom passar och känns bra. Barnen gillar dom iallafall, det har ätits kvällsfika på dom ikväll och snurrats säkert 1000 varv! 

Det såg så roligt ut när dom satt där och åt, lillaM är vänsterhänt och J är högerhänt. Så sitter dom precis lika, spegelvända. Så sött! 

LillaM tycker det är himla roligt att fylla upp våra handfat och köra med bilar och båtar i vattnet. Ni kan ju gissa hur ofta ja får torka golvet och byta tröjan på honom! Vår lilla buse!! 

Hon blir så stor, vår lilla tjej

Jag kan inte förstå att det är över 7år sen som jag och M var 16 & 18 år och blev föräldrar för första gången till den här älskade ungen! 

Hon har verkligen blivit så "stor" på sista tiden. Hon vill köpa nagellack, läppstift och rensa bort "barnsliga saker". Ja ni hörde rätt, hon vill rensa bort barnsliga saker och med det menar hon leksaker. Jag försöker få henne att ha leksaker kvar och leka med det hon tycker om att leka med. Visst får hon köpa sina nagellack om hon vill det men jag önskar att hon hellre köpte leksaker för sina pengar. 

Om inte jag minns fel så minns jag själv hur jag rensade bort leksaker som jag inte ville ha för det var fjantigt. Men så kunde jag riva fram det igen för jag ville leka med det. Ja minns också hur ja skämdes för jag älskade att leka med dockor. Jag lekte med det i smyg och gömde det i en garderob. 

J har blivit väldigt mycket så att hon ska göra och ha lika som sina bästavänner. Tycker dom en sak är fjantig så ska J tycka det också. Dom bestämmer tillsammans vad dom ska göra och vad som är bra eller dåligt. Vi försöker uppmuntra J att göra saker som hon vill och att hon gör det för hon tycker det är kul. Jag vill inte att hon ska låtabli att göra saker för att andra säger att det är fjantigt. Jag vill att hon ska bli en självständig och stark tjej som tror på sig själv och inte behöver den där gruppen helatiden. Såklart ska hon vara med sina kompisar också!! 

Det är svårt att va liten nu. Mycket svårare än när jag själv var det även om det inte är sån stor åldersskillnad mellan mig och J. Jag tror det är extremt viktigt att man pratar med sina barn, lyssnar på dom och visar att man bryr sig. 

Jag älskar dig min fina Joline! 

Hur vi har spenderat vår dag

I morse så åkte M till gymmet. Jag började packa i ordning mat i en korg, de vart grillkorv, varm oboy, drickor osv. När M kom hem så åkte vi iväg och grillade korv, pinnbröd, åkte skoter och pulkor med mina bröder med respektive. Så var Frida och hennes familj där också. Nu har vi nyss kommit in och ska snart äta middag!
Upp