Spalter..

Nu har jag gjort en spalt till skolboken, eller jag gjorde två. En liggande och en stående. Men jag vill ha stående för den vart coolast av alla för jag kom på värsta bra idén men nu är ju min klass mupp och inte vill det. Skit i samma. Men men.. och jag struntar om dom blir sur nu för jag skrev ut det här =) Så de så!

Nu ska jag ta och duscha, sen ska jag upp tidigt i morgon och promenera sen blir det snabbit in i duchen, skolan, möte, skolan och sen hem. Äntligen!

Puss och Godnatt, snålt med inlägg i dag!

Sååå sköööönt!


Nu har jag precis kommit hem efter en timmes träning med Pernilla. Det var as kul men samtidig as jobbigt, men det är ju så det ska vara, eller hur?! annars tar det ju inget och då händer det inget heller. Jag längtar redan till nästa gång som jag ska träna, vet inte om det blir boxning eller core, kanske får med mig Pernilla på boxning någon kväll? Skulle vara kul i alla fall. För er som inte vet vad core är så är det ett träningspass som är inriktat på mage, rygg och ben typ men man får även använda armarna. Och det är skitjobbigt!

Nu sitter jag i soffan och slappnar av med tända ljus, Joline sov när jag kom hem och Mattias spelade WoW.. Så jag satte mig här. Det var tänkt att jag skulle ut och gå men det blir inte så för mina ben darrar sen träningen. Nu ska jag göra spalten till skolkatalogen och sen ska jag kanske skriva lite turism och resor.  

Träna, Träna, Träna ♥


Nu har jag precis ätit, så nu ska jag göra lite sjukgymnastövningar och sen ska jag leta fram en tröja som jag ska ha på träningen i kväll. Efter att jag har tränat så ska jag och mina sötnosar gå ut och gå. Massor med motion ♥ Det gillar vi! Sen efter det vet jag inte vad jag ska göra, jag och min lilla familj kanske åker en sväng med bilen efter som att det är "lill-lördag" eller så pluggar jag, vi får se!

Va tror ni, har jag såna här muskler om ett år? ;)
Haha, nej tack!
Upp