Bvc besök 4 månader

Om några dagar blir penny 4 månader. Det är ett stort steg! 4 månader alltså.. känns mer som dom blir en riktig mini människa. Haha. 


Idag har vi vart på bvc. Det gick bra. En stark och glad tjej som växer så de knakar! Nästa gång så är det Mattias som får ta henne till bvc, jag jobbar då. Den gången är det dags för sprutor igen. 

Vi fick lite tips om hur vi ska få penny att sova utan att gunga henne i vagnen eller ligga och gunga henne i sin säng. Jag provade det och det fungerade skit bra! Hoppas de håller i sig nu bara.

Vi ska i förs gröt en gång till per dag. Så hon äter det både förmiddag och eftermiddag. När de Går bra så ska vi ge henne en burk mat som lunch. Min stora tjej! Hon kommer snart bara äta ersättning morgon och kväll. Lilla bebis, lilla minimänniska!

Hon vägde 7520gram och var 63,5cm lång.

#1 - - Maria Olsson:

Vad var det för läggningstips ? 😊

Svar: Vi har alltid fått gunga och vagga penny till sömns. Som tar tid! Nu på dagarna så lägger vi henne i vagnen, så får hon ligga där tills hon börjar gråta, då går man dit och bäddar om så kör man vagnen fram och tillbaka (inte gungar) tills hon blir tyst, så gör man så om igen tills hon somnar. Går kanon för oss :)
saraelinmarie.blogg.se

Upp