Dop för Penny

Idag så har vi haft dop för penny i Bollnäs kyrka. Det gick jätte bra och penny skötte sig så bra. Hon var så nöjd i farbror Marcus famn. Milton tyckte det vart tråkigt efter en väldigt kort stund så han började leka där framme i kyrkan haha. Joline var så modig och läste upp en dikt för penny som hon skrivit själv, älsklingen! Så duktig. Såhär lät den "penny är liten men endå stor. Blåa ögon och ljust hår. Hon är söt som en hund. Hon är fin som en blomma. Hon är medlem i våran stora familj. Hon är den bästa syster någonsin". 


Vi hade en solosång som Ingrid sjöng, så himla fint! Ingrid är så duktig på att sjunga. Hon sjöng låten "Genom eld och vatten" med Sarek. Sen hade vi psalmerna "du vet väl om att du är värdefull" och "tryggare kan ingen vara". Jätte nöjd med våra val av låt och psalmer. 

Efteråt så åkte vi hem till oss i söräng och åt smörgåstårta och fikade. Vi hade dukat långbord i vardagsrummet. Faktiskt första gången vi vart hemma hos oss. Dom andra gångerna har vi bott i lägenhet och haft dopfikat hos mina föräldrar. 


Penny har precis som sina syskon fått en gudfar, den här gången blev det hennes farbror Marcus. Joline har min storebror mogge och Milton har min storebror Mattias.

Penny fick så fina presenter, hon fick smycken, pengar, gåstol, min första bok, fotoram, doptavla och ett litet smyckeskrin. Tusen tack till alla som var med och delade denna fina dag med oss!

Upp